Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost

Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost

4.04 (1620)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Fullkornslinguine
200 g
(Hvete)
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 794 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg salatingrediensene, chiliflakene og den revne osten i små skåler slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
 Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha balsamicovinaigretten og litt salt og pepper i en salatbolle og vend inn grønnsakene.  
 Topp retten med den revne osten og chiliflakene ved servering.  
God middag! 
God middag!