Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost
4.04 (1620)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Fullkornslinguine
200 g
Bolognese med kjøtt
600 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 794 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg salatingrediensene, chiliflakene og den revne osten i små skåler slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha balsamicovinaigretten og litt salt og pepper i en salatbolle og vend inn grønnsakene.
Topp retten med den revne osten og chiliflakene ved servering.
God middag!
God middag!