Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og grønn salat
3.91 (123)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Tomatsausbase
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Casarecce
200 g
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 922 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 97 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha kålsalaten i en salatbolle, og og drypp over litt olivenolje.
God middag!