Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og grønn salat

Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og grønn salat

4 (332)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • olivenolje
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Tomatsausbase
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Casarecce
200 g
(Hvete)
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 922 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Ha kålsalaten i en salatbolle, og og drypp over litt olivenolje.
God middag!
God middag!