Laktosefri
Sprøbakt torsk med pannestekte grønnsaker, jasminris og sweet chili-saus
4.27 (255)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 728 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 110 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland den ferdigkokte risen inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over risen og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet. Smak til med soyasaus.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Skrell gulroten, skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!