Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork
4.36 (599)
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Kjerneblanding
1 pakke
Koriander
1 bunt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Maistortillaer
10 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 816 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen i 1–2 minutter, og ha den over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
God middag!
God middag!