Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød

Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød

4.27 (250)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Vårløk
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 863 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødene kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å skru på ovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft (se tips).
 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Skrell og kutt jordskokkene i skiver. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokken i omtrent 5 minutter. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Smak til med grovkvernet pepper, og vend inn vårløken.
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Nyt måltidet!
God middag!