Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød
4.27 (250)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
Jordskokksuppe
1 pakke
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Vårløk
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 863 kcal
- Fett: 50 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brødene kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å skru på ovnen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft (se tips).
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skrell og kutt jordskokkene i skiver. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokken i omtrent 5 minutter. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Smak til med grovkvernet pepper, og vend inn vårløken.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Nyt måltidet!
God middag!