Ingredienser
1 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- smør
- olje
- salt
- pepper
Trøffelrisoni
Risoni (Hvete)
½ pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Trøffelolje
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør (Melk)
½ ss
Paprika og løk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Stekt lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
165 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 633 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 65 g
- Protein 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Trøffelrisoni: Tilbered risonien som anvist på pakken. Finriv halve Grana Padanoen på et rivjern, og kutt resten i tynne skiver.
- Paprika og løk: Skyll og rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen i grove strimler og løken i tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i omtrent 4 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken.
- Stekt lyrfilet: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med persilladen.
- Trøffelrisoni, fortsettelse: Spar på omtrent 1 dl av kokevannet før vannet siles fra risonien. Ha risoenen tilbake i kjelen og vend inn den revne osten, ½ ss smør og spe med kokevannet til en kremete konsistens. Smak til med grønnsaksbuljongen, trøffeloljen, litt salt og pepper.
- Topp retten med resten av osten. God middag!