Stekt lyrfilet med trøffelrisoni, paprika og løk
15-20
Laktosefri

Stekt lyrfilet med trøffelrisoni, paprika og løk

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Trøffelrisoni

risoni
Risoni (Hvete)
½ pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
trøffelolje
Trøffelolje
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør (Melk)
½ ss

Paprika og løk

rød paprika
Rød paprika
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk

Stekt lyrfilet

lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
165 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 633 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 65 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Trøffelrisoni: Tilbered risonien som anvist på pakken. Finriv halve Grana Padanoen på et rivjern, og kutt resten i tynne skiver. 
  2. Paprika og løk: Skyll og rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen i grove strimler og løken i tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i omtrent 4 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken.    
  3. Stekt lyrfilet: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med persilladen. 
  4. Trøffelrisoni, fortsettelse: Spar på omtrent 1 dl av kokevannet før vannet siles fra risonien. Ha risoenen tilbake i kjelen og vend inn den revne osten, ½ ss smør og spe med kokevannet til en kremete konsistens. Smak til med grønnsaksbuljongen, trøffeloljen, litt salt og pepper. 
  5. Topp retten med resten av osten. God middag!