Cajunkrydret kylling med pasta, bakt paprikakrem og råkost

Cajunkrydret kylling med pasta, bakt paprikakrem og råkost

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • sukker
  • salt
  • pepper
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Casarecce
200 g
(Hvete)
Smør
½ ss
(Melk)
Gulrot
1 stk
Norsk eple
½ stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 745 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen i omtrent 2 minutter på hver side i en stekepanne før den varmes i ovnen. Bland gjerne paprikakremen inn med pastaen, og topp med kyllingen og råkosten.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Ha grønnsakene over i en ildfast form.
Åpne posen med kyllingen, og ha kraften fra pakken i formen med grønnsakene. Del kyllingen i to på langs (se tips), og legg bitene over grønnsakene i formen. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, til grønnsakene er møre og kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte pastaen. 
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha saften fra sitronen og ½ ts sukker i en bolle, og rør det godt sammen. Vend inn gulroten og eplet rett før servering, og krydre med litt salt og pepper. 
Ta kyllingen ut av formen, og kutt den i skiver før servering. Ha løken, paprikaen og kraften fra formen i et litermål sammen med crème fraîchen. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en jevn krem. Smak til med ønsket mengde av paprikakrydderet, salt og pepper. 
God middag!