Cajunkrydret kylling med pasta, bakt paprikakrem og råkost
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- sukker
- salt
- pepper
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Crème fraîche
½–1 pakke
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Casarecce
200 g
Smør
½ ss
Gulrot
1 stk
Norsk eple
½ stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 745 kcal
- Fett: 23 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kyllingen i omtrent 2 minutter på hver side i en stekepanne før den varmes i ovnen. Bland gjerne paprikakremen inn med pastaen, og topp med kyllingen og råkosten.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Ha grønnsakene over i en ildfast form.
Åpne posen med kyllingen, og ha kraften fra pakken i formen med grønnsakene. Del kyllingen i to på langs (se tips), og legg bitene over grønnsakene i formen. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, til grønnsakene er møre og kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte pastaen.
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha saften fra sitronen og ½ ts sukker i en bolle, og rør det godt sammen. Vend inn gulroten og eplet rett før servering, og krydre med litt salt og pepper.
Ta kyllingen ut av formen, og kutt den i skiver før servering. Ha løken, paprikaen og kraften fra formen i et litermål sammen med crème fraîchen. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en jevn krem. Smak til med ønsket mengde av paprikakrydderet, salt og pepper.
God middag!