Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kalamataoliven (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Her blir det noen tortillalefser til overs. Disse kan du fylle med grønnsaker, kylling, skinke eller noe annet godt og ha til lunsj neste dag. Tortillalefsene kan også fryses og brukes senere.
Sett stekeovnen på 225 grader varmluft. Skjær rødløk og tomat i skiver.
Legg tortillalefsene på et ovnsbrett med bakepapir. Fordel tomatsalsaen utover lefsene og legg over skiver av gulost.
Legg tunfisk, løk, tomat og eventuelt oliven utover tortillapizzaene (se tips). Sett ovnsbrettet i stekeovnen og stek pizzaene i 5–10 minutter, til osten har smeltet og er gyllen.
Finsnitt sukkererter og bland dem med ruccola. Server salaten ved siden av, eller fordel den utover pizzaene ved servering.
God middag!