Sprøpanert seifilet med ovnsbakte gulrøtter, råkostsalat, dill og epleremulade
Roede

Sprøpanert seifilet med ovnsbakte gulrøtter, råkostsalat, dill og epleremulade

4.16 (310)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Olje
1 ts
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Hodekål
300 g
Rødløk
½ stk
Dill
1 bunt
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Norsk eple
1 stk
Remulade
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 681 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også pannesteke rødløken og hodekålen om det frister mer. Strø da dillen over retten ved servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i båter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel potetene og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 10–12 minutter, til fisken er sprø. 
 Skyll og kutt hodekålen i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll, rist og grovhakk dillen. Ha kålen, løken og dillen over i en salatbolle. Vend inn 1 ts sukker, saften fra den halve sitronen, salt og pepper. Smak til med mer sukker og saft fra sitronen om ønskelig. 
 Skyll og kutt eplet i små terninger. Bland remuladen og eplet i en serveringsskål. 
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
God middag! 
125 g Potet: 150 g Grønnsaker: 150 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 510 kcal.
God middag!