Tempurapanert seifilet og grønnsakswok med teriyakisaus og svart ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Ris
125 g
Sjampinjong
100 g
Brokkoli
1 stk
Råkostmiks
150 g
Teriyakisaus
1 pakke
Tempurasei
330 g
Lime
½ stk
Chilimajones
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 822 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server risen ved siden av grønnsakene.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Rens sjampinjongene og del dem i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok soppen, brokkolien og råkostmiksen i omtrent 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn teriyakisausen og den ferdigkokte risen.
Del limen i båter. Server limebåtene, chilimajonesen og sesamfrøene til retten. God middag!
God middag!