Fiskegrateng med eple- og kålsalat og urtedressing

Fiskegrateng med eple- og kålsalat og urtedressing

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Fiskegrateng
650 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Panering
½ pakke
Smør
1–2 ss
(Melk)
Hodekål
200 g
Rødløk
½–1 stk
Norsk eple
1 stk
Lett urtedressing
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 638 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne kålsalaten og urtedressingen sammen i en skål.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Ha fiskegratengen i en smurt ildfast form, og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over paneringen, og fordel 1–2 ss smør på toppen. Stek gratengen i ovnen i omtrent 20 minutter.
 Ta av det ytterste laget på kålen og skrell løken. Kutt kålen og løken i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i tynne båter. Bland kålen, løken og eplet sammen i en salatbolle, og ha over litt olivenolje og eddik. Krydre med salt og pepper.
 Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!
God middag!