Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris

4.22 (667)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • soyasaus
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Gulrot
1 stk
Purre
½ stk
Koriander
1 bunt
Hodekål
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ss
Salt
½ ts
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hoisinsaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Lime
½ stk
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 637 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken. Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, eller til de er gylne. Bland sesamfrøene inn i den ferdigkokte risen. 
 Skrell gulroten, og riv den på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt purren og hodekålen i i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Ha gulroten, purren, korianderen og hodekålen i en salatbolle. Bland sammen 2 ss eddik, 1 ss sukker og ½ ts salt i en skål. Bland dressingen inn i grønnsakene. La kålsalaten stå på benken frem til servering. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på begge sider, til den er gyllen. Bland sammen hoisinsausen, saften fra limen og 2 ss soyasaus i en skål. Hell sausen over kyllingen mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i 5 minutter, før du skjærer den i skiver.
Nyt måltidet! 
God middag!