Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter
Laktosefri

Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter

4.17 (1494)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • sukker
  • salt
  • olje
Rødløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
2 stk
Lime
½ stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Sukker
1 ts
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 675 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du maten litt sterkere, kan du gjerne ha litt finhakket chili i woken. Ikke server hakkede nøtter til de aller minste.

Kok opp en kjele med vann til nudlene. 
Skrell og kutt rødløken og gulrøttene i skiver. Skyll og kutt pak choyene i strimler, og del limen i to.
 Varm opp en stor steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og krydre med litt salt. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til, og legg den over på en tallerken. Ha ny olje i stekepannen, og stek rødløken, pak choyen og gulrøttene i omtrent 3 minutter, til løken er gyllen. Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og tilsett soya- og ingefærsausen. Kok opp, og smak til med saft fra limen, 1 ss soyasaus og 1 ts sukker.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Skyll, rist og grovhakk korianderen, og dryss korianderen og de hakkede peanøttene over woken. Del resten av limen i båter, og server båtene til retten.
God middag!