Fiskekaker med wokgrønnsaker, sweet chilisaus og nudler

Fiskekaker med wokgrønnsaker, sweet chilisaus og nudler

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Kok nudlene i rikelig med lettsaltet vann i 5 minutter. Når de er ferdigkokt, skyll dem i kaldt vann slik at kokeprosessen stopper.
    Del minimais i to. Skrell gulroten og del den i skiver.
    Varm opp en wok- eller stekepanne med olje. Ha grønnsakene i pannen og stek dem raskt. De skal bli varme, men fortsatt ha litt krønsj. Ha på chilisaus og smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt ingefær og lime for å friske opp den søte sausen om du har det tilgjengelig.
    Varm fiskekakene i en stekepanne med olje og smør. Fiskekakene er ferdige når de er gjennomvarme.
    Bland grønnsakene inn i nudlene eller server alle elementene hver for seg.
    Server fiskekaker med grønnsaker, sweet chilisaus og nudler.
    God middag!