Fiskekaker med wokgrønnsaker, sweet chilisaus og nudler
Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok nudlene i rikelig med lettsaltet vann i 5 minutter. Når de er ferdigkokt, skyll dem i kaldt vann slik at kokeprosessen stopper.
Del minimais i to. Skrell gulroten og del den i skiver.
Varm opp en wok- eller stekepanne med olje. Ha grønnsakene i pannen og stek dem raskt. De skal bli varme, men fortsatt ha litt krønsj. Ha på chilisaus og smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt ingefær og lime for å friske opp den søte sausen om du har det tilgjengelig.
Varm fiskekakene i en stekepanne med olje og smør. Fiskekakene er ferdige når de er gjennomvarme.
Bland grønnsakene inn i nudlene eller server alle elementene hver for seg.
Server fiskekaker med grønnsaker, sweet chilisaus og nudler.
God middag!