Pasta casarecce med svinestrimler og pepperoni i mild ostesaus
4.36 (861)
Under 20 min
10 Ingredienser
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt og sprø pepperoni, toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt og sprø pepperoni, toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
50 g
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Urtemiks
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Vann
1–2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 984 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 86 g
- Protein: 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene, pepperonien og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne skiver, og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett pepperonien, og stek det hele i omtrent 1 minutt, til pepperonien har sluppet litt fett. Tilsett løken, paprikaen og squashen, og stek alt sammen i omtrent 5 minutter. Tilsett crème fraîchen, 1–2 dl vann, grønnsaksbuljongen og urtemiksen. La det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den inn i sausen. Smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!