Roede
Laktosefri
Laksefilet med pannestekt kål, fullkornsris og soya- og ingefærsaus
4.25 (695)
Under 30 min
7 Ingredienser
Sausen med asiatiske smaker får den saftige laksen til å skinne i denne retten. Pannestekte grønnsaker er friskt tilbehør med deilig krønsj.
Sausen med asiatiske smaker får den saftige laksen til å skinne i denne retten. Pannestekte grønnsaker er friskt tilbehør med deilig krønsj.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Margarin
- olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
135 g
Laksefilet
270 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Margarin
1 ss
Hodekål
300 g
Reddiker
1 pakke
Purre
1 stk
Olje
½ ss
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 694 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett. Legg den i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Fordel soya- og ingefærsausen og 1 ss margarin over fisketykkene. Stek fisken i ovnen i 10–12 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skyll kålen og reddikene. Snitt purren i to og skyll den nøye for jord. Kutt kålen og purren i strimler. Kutt reddikene i to eller fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 5–6 minutter, til kålen har falt litt sammen. Krydre med salt og pepper.
Kutt limen i båter, og server båtene til retten.
125 g Grønnsaker: 150 g Kokt ris: 100 g Energiinnhold: ca. 460 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!