Laktosefri
Biff Chop Suey med paprika, gulrøtter og nudler
4.14 (78)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
Eggenudler
125 g
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 594 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 66 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn ½ ss hvetemel i grønnsakene når du steker dem, for en fyldigere og mer klebrig konsistens på sausen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i 2–3 minutter, til de får en gyllen skorpe og er gjennomstekte. Ha biffen over på en tallerken, og varm opp stekepannen til middels høy varme. Ha i litt ny olje, hvis det trengs, og stek grønnsakene i omtrent 4 minutter under omrøring (se tips). Tilsett den kinesiske wok- og dippsausen, og kok opp. Skru av varmen, vend inn biffstrimlene og sjyen fra dem, og smak til med soyasaus.
Vel bekomme!
God middag!