Biff Chop Suey med paprika, gulrøtter og nudler
Laktosefri

Biff Chop Suey med paprika, gulrøtter og nudler

4.14 (78)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 594 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn ½ ss hvetemel i grønnsakene når du steker dem, for en fyldigere og mer klebrig konsistens på sausen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i 2–3 minutter, til de får en gyllen skorpe og er gjennomstekte. Ha biffen over på en tallerken, og varm opp stekepannen til middels høy varme. Ha i litt ny olje, hvis det trengs, og stek grønnsakene i omtrent 4 minutter under omrøring (se tips). Tilsett den kinesiske wok- og dippsausen, og kok opp. Skru av varmen, vend inn biffstrimlene og sjyen fra dem, og smak til med soyasaus. 
Vel bekomme! 
God middag!