Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soya
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- grovkvernet sort pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Spagetti
200 g
Salt
Extra virgin olivenolje
Baconterninger
200 g
Løk
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Egg
1–2 stk
Rømmemiks
1 pakke
Grovkvernet sort pepper
Parmesan
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av spagetti. Kok spagettien al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter.
Kutt løk i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med olje og stek baconet sprøtt. Tilsett løkskivene og la dem steke med til de er gylne.
Når pastaen er ferdig kokt, sil av den i et dørslag og ha den tilbake i kjelen.
Pisk egg og rømmemiks sammen i en bolle og vend inn ønsket mengde spagetti. Bland inn bacon og løk. Del tomatene i biter og bland dem inn til slutt.
Server spagetti carbonara med sort pepper og revet parmesan. Drypp gjerne over litt god olivenolje også.
God middag!