Pasta, pepperoni og grønnsaker
i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost4.06 (620)
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta. 
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta. 
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 - vann
 
Casarecce
200 g
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 905 kcal
 - Fett:
 - 45 g
 - Karbohydrater:
 - 85 g
 - Protein:
 - 40 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne osten inn i sausen, for en ekstra kremet konsistens.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1–2 dl av pastavannet når pastaen siles. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skjær pepperonien i strimler. 
 Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Tilsett litt olje, og vend inn rødløken og brokkolien. Stek det hele i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. 
 Bland inn crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og 1–2 dl av pastavannet fra steg 1. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.     
 Skyll og tørk ruccolaen, og bland den med balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.  
God middag!
