Gratinert pastaform
med tomatisert chorizodeig, salat og rømmedressingRetten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- olje
Mezze maniche
200 g
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Chorizodeig
300 g
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Strimlet kålsalat
120 g
Gressløk
1 bunt
Lettrømme
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 941 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 96 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til salaten med litt olivenolje, eddik, salt og pepper rett før servering. Du kan også vende rømmedressingen inn med salaten.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Kok pastaen i vannet fra punkt 1 i omtrent 10 minutter. Hell av vannet, og ha pastaen i en ildfast form.
Skrell gulrøttene og løken. Grovriv gulrøttene på et rivjern og grovhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizodeigen i 2 minutter på hver side, til den får en stekeskorpe. Del deigen i mindre biter, og tilsett gulrøttene og løken. La det steke sammen i et par minutter, og krydre med litt salt og pepper. Tilsett de hakkede tomatene og buljongen, og kok opp.
La chorizofyllet koke i et par minutter, og smak til med pepper og eventuelle rester av buljongen eller salt. Ha chorizofyllet over pastaen i den ildfaste formen, og strø osten jevnt over. Stek pastaformen midt i ovnen i omtrent 10 minutter, til osten er gyllen.
Ha kålsalaten i en serveringsskål (se tips).
Skyll og finhakk gressløken. Ha rømmen i en skål, vend inn gressløken og smak til med salt og pepper.
God middag!