Kremet pasta med laks og erter

Kremet pasta med laks og erter

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Brød og smør
  • fiskebuljong
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 7–9 minutter.
Kutt løken i små terninger og fres den til den er blank. Ha på fløte og fiskekraft og kok i ca 5 minutter. Del laksen i terninger. Om du tar av skinnet før eller etter den deles i terninger bestemmer du. (se tips) Ha laks og erter i sausen. La det hele trekke i ca 5 minutter til.
Sil vannet av pastaen. Legg pastaen på et fat eller i en bolle. Hell sausen over pastaen.
Server pasta med kremet saus, laks og erter, gjerne med grovt brød ved siden av.
God middag!