Fullkornspitabrød med krydret svinekjøttdeig, kålsalat og hummus

Fullkornspitabrød med krydret svinekjøttdeig

kålsalat og hummus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Strimlet kålsalat
120 g
Lett urtedressing
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Rødløk
½ stk
Svinekjøttdeig
300 g
Persillade
½ pakke
(Sulfitt)
Garam masala
½ pakke
Vann
½ dl
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Fullkornspita
4 stk
(Hvete, Rug)
Hummus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 830 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Ha den strimlede kålsalaten i en bolle, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
Skrell og finhakk halve rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen og løken i 3–4 minutter, slik at kjøttet får litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann, persilladen og garam masalakrydderet, og stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper, og la det stå på svak varme frem til servering.
 Skyll og kutt agurken i terninger, og skrell og kutt resten av rødløken fra steg 2 i tynne skiver. Ha løken og agurken i hver sin skål. 
Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
Server hummusen til retten, og fyll pitabrødene etter eget ønske. Vel bekomme!
God middag!