Pitapizza med mozzarella og skinke
Roede

Pitapizza med mozzarella og skinke

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Kokt skinke
200 g
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Oregano
1 pakke
Bakepapir (kan sløyfes)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Snackoliven
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

En mager urtedressing laget av yoghurt, kesam eller lettrømme kan passe fint å ha oppå pitapizzaen. Vend salaten i litt olivenolje, balsamico, salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt tomat, rødløk og paprika i skiver. Ta av halvparten av tomatene og løken til salat. Paprikaen er til salat. 
Legg pitabrødene på et stekebrett dekket med bakepapir. Smør på pizzasaus. Legg på kokt skinke, tomat og rødløk. Fordel mozzarella på toppen og dryss over urter. Stek pizzaene i 6–10 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll og tørk salaten. Kutt eller riv den i strimler. Bland salatstrimlene med tomat, paprika, rødløk og oliven.
Server pitapizza med blandet salat. Bellissimo!
1 stk Salat Energiinnhold: ca 410 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!