Panert seifilet med remulade og grønne erter

Panert seifilet med remulade og grønne erter

Ny oppskrift
Under 35 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Egg
  • hvetemel
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Skyll fisken i kaldt vann, tørk den med papir og del den i porsjonsstykker. Krydre fiskestykkene med salt og pepper. Vend dem først i hvetemel, deretter i pisket egg og til slutt i panko (se tips).
Stek de panerte fiskestykkene på middels pluss varme i en stekepanne med olje og smør. De trenger omtrent 3–4 minutter på hver side for å bli sprø og gjennomvarme.
Kutt sjalottløk i ringer og stek den i et par minutter i en kjele med smør. Tilsett grønne erter, varm opp og vend om til ertene er gjennomvarme. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server panert seifilet med poteter, erter, remulade og sitronbåter (se tips).
God middag!