Pasta med kylling, brokkoli og soppsaus

Pasta med kylling, brokkoli og soppsaus

4.2 (802)
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Pasta farfalle
150-200 g
(Gluten)
Salt
Extra virgin olivenolje
1–2 ss
Gulrøtter
½ pakke
Brokkoli
½ stk
Gul løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Smør
1 ss
Salt
Kyllingbiff
400 g
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Salt
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten smaker ekstra godt med revet parmesan på toppen. Server gjerne med brød og smør.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass pastamengden til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 12–13 minutter. Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kok gulrotskivene med pastaen de siste 5–6 minuttene. Sil av vannet og vend inn olivenolje.
Kutt brokkolien i buketter, skrell stilken og del den i terninger. Kutt løk i skiver. Varm opp en stekepanne med olje og stek løken lett. Tilsett brokkoli og stek videre til løken er blank og brokkolien er mør. Ha på smør og smak til med salt og pepper.
Skyll kyllingen, tørk den lett med papir og skjær den i biter. Behold fettet på, det er der smaken sitter. Stek kyllingbitene gylne i en stekepanne med olje. Ha på soppsaus og la det småkoke i 3–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vend brokkoli og løk inn med pasta og gulrot rett før servering. Topp med kylling i soppsaus.
God middag!