Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og mager pølse
Roede

Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og mager pølse

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • vann
Vann
1.2 l
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Rotgrønnsaker i terninger
300 g
(Selleri)
Purreløk
½–1 stk
Bakepotet
1 stk
Mager kjøttpølse
400 g
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du lar retten retten koke lenger vil potetene være med på å jevne suppen og retten vil ligne en lapskaus. Om du heller vil, kan du lage stekte pølser med rotmos, purreløk og potetbåter.

Kok opp en stor kjele med vann og grønnsaksbuljong.
Kutt purreløken på langs og skyll den godt. Skrell bakepoteten. Kutt purreløk i skiver og potet i terninger. Kutt pølsene i biter.
Ha rotgrønnsaker, purreløk, poteter og pølsebiter i kjelen med buljong. Kok opp og la suppen småkoke i 15–20 minutter, eller til grønnsakene er møre (se tips). Smak til med salt og pepper.
Server grønnsakssuppe, rotgrønnsaker, purreløk med kjøttpølse.
Om det skulle være noen rester igjen, egner det seg godt til frysing.
500 g Energiinnhold: ca 350 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!