Tikka masala kylling med blomkål, spinat og mangochutney
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter
Basisvarer:
Basmatiris
125 g
Kyllinglårfilet
400 g
Tikka masala-paste
1 glass
Seterrømme
150 g
Spinat
100 g
Blomkål
1/2 stk
Koriander
1 bunt
Mangochutney
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne mindre tikka masala-paste hvis du ønsker en mildere rett.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del opp blomkålen i små buketter og skjær stilken i skiver. Del kyllingen i grove biter. Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med vid bunn til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, eller til den har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett blomkålbuketter og stek det hele i 3 minutter. Tilsett 1 glass tikka masala paste (se tips), og bland godt. Ha på seterrømmen, 2 dl vann, og kok opp. Vend inn spinaten, og la tikka masalaen småkoke under lokk i ca 5 minutter.
Grovhakk koriander. Server kylling tikka masala toppet med koriander og mangochutney på siden.
God middag!