Tikka masala kylling med blomkål, spinat og mangochutney

Tikka masala kylling med blomkål, spinat og mangochutney

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter

Basisvarer:
    Basmatiris
    125 g
    Kyllinglårfilet
    400 g
    Tikka masala-paste
    1 glass
    (Cashewnøtter)
    Seterrømme
    150 g
    (Laktose)
    Spinat
    100 g
    Blomkål
    1/2 stk
    Koriander
    1 bunt
    Mangochutney
    1 glass
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tilsett gjerne mindre tikka masala-paste hvis du ønsker en mildere rett.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Del opp blomkålen i små buketter og skjær stilken i skiver. Del kyllingen i grove biter. Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med vid bunn til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, eller til den har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett blomkålbuketter og stek det hele i 3 minutter. Tilsett 1 glass tikka masala paste (se tips), og bland godt. Ha på seterrømmen, 2 dl vann, og kok opp. Vend inn spinaten, og la tikka masalaen småkoke under lokk i ca 5 minutter.
    Grovhakk koriander. Server kylling tikka masala toppet med koriander og mangochutney på siden.
    God middag!