Kylling i rød curry med kokosmelk, paprika og basmatiris.

Kylling i rød curry med kokosmelk, paprika og basmatiris.

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • vann
    Basmatiris
    125 g
    Rødløk
    1/2 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Gulrøtter
    1 stk
    Strimlet kyllingbryst
    300 g
    Kokosmelk
    400 ml
    Rød currypaste
    50 g
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Vann
    1 dl
    Lime
    1 stk
    Koriander
    1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne retten kan være litt sterk! Smak deg frem med currypasten for ønsket styrke.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skjær rødløk og paprika i skiver. Skrell og kutt gulrot i skiver.
    Varm opp en vid stekepanne eller gryte med tykk bunn med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2–3 minutter eller til den får en gyllen skrope. Tilsett rødløk, paprika og gulrotskiver og stek videre i 2–3 minutter.
    Tilsett kokosmelk, currypaste, 1 dl vann og hønsebuljong til gryten. La det hele småkoke i 6–7 minutter.
    Del lime i båter. Grovhakk koriander og strø det over retten ved servering. Server kylling i rød curry med limebåter.
    God middag!