Kylling i rød curry med kokosmelk, paprika og basmatiris.
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- vann
Basmatiris
125 g
Rødløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Gulrøtter
1 stk
Strimlet kyllingbryst
300 g
Kokosmelk
400 ml
Rød currypaste
50 g
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
1 dl
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan være litt sterk! Smak deg frem med currypasten for ønsket styrke.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær rødløk og paprika i skiver. Skrell og kutt gulrot i skiver.
Varm opp en vid stekepanne eller gryte med tykk bunn med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2–3 minutter eller til den får en gyllen skrope. Tilsett rødløk, paprika og gulrotskiver og stek videre i 2–3 minutter.
Tilsett kokosmelk, currypaste, 1 dl vann og hønsebuljong til gryten. La det hele småkoke i 6–7 minutter.
Del lime i båter. Grovhakk koriander og strø det over retten ved servering. Server kylling i rød curry med limebåter.
God middag!