Familien velger Roedekassen til middag

Før Livstilscoach Line Kallerud begynte med Roedekassen levert på døren, var hverdagen en evig sjonglering av tidsklemma. Roedekassen gjør livet enklere, og bedre for liten og stor.

Line (32) er produktsjef, kursleder og livsstilscoach for digitale kurs i Roede. Produktsjefen lever et aktivt liv som småbarnsmor, med fokus på gode rutiner i hverdagen og sunne middager for familien.

– Det er fantastisk med positiv respons fra Roede-kunder som lykkes med egen livsstilsendring. Små grep i hverdagen gir bedre livskvalitet, sier Kallerud.

Les mer om Roedekassen

Tidsklemma gjør det vanskelig å planlegge

Line er aktiv med svømming, yoga, klatring, løping og planter. Mannen Thomas (32) følger like etter som fundraiser for Mental Helse Ungdom, og fotballtrener Bislett Fotball på fritiden. Sønnen Aksel (7) svømmer og klatrer, mens datteren Sarah (4) er mest opptatt av sang og tegning.

Den travle småbarnsfamilien har aktive hverdager, men prøver å få mest mulig kvalitetstid med teltturer, friluftsliv, klatresentre og reiser i helgene.

– Jeg er glad i god og sunn mat, men kan ikke bruke for mye tid på matlagningen i hverdagen. Når arbeidsdagen er over, er barna sultne, og det er liten tid til å være kreativ på kjøkkenet, sier Line.

Hverdagen med jobb, skole og barnehage betyr også pendling for småbarnsfamilien. Line og Thomas deler på å hente og levere barn. Hverdagen er ofte en evig sjonglering av middagsplanlegging, handling, matlaging, lekser, oppfølging av fritidsaktiviteter og trening på kveldstid.

- Det er ofte utfordrende å planlegge gode, sunne middager til hele familien, hver dag, forklarer Line.

Matkassen løser det meste

De siste årene har familien blitt lei av et barnevennlig kosthold uten krydder og spennende ingredienser.

– Vi opplevde matglade barn da vi startet med matkassen til Godtlevert. Matlevering på døren med gode og enkle oppskrifter, ble redningen for familien. Det beste med matkassen er råvarer som ligger klar til bruk i kjøleskapet, og barn som liker nye smaker, forklarer Line.

Full valgfrihet med Roedekassen

Med matkasse fra Godtlevert kan familien velge ferdigkomponerte matkasser, eller egne ukesmenyer. Som småbarnsmor og livsstilscoach i Roede synes Line det er gøy å bruke mindre, lokale grossister, og produkter som ikke fås i vanlige matbutikker.

- Det er også herlig å slippe handleturene i matbutikkene, med slitne barn på slep. Nå sparer vi mye tid med matkasser levert hjem, og barna blir gjerne med på matlagingen, sier Line.

Se vår Roedemeny

Familien er spent når matkassen leveres hjem på søndager eller mandager. Det er alltid sunne gode middager i matkassen, og det bestilles fisk hver eneste uke.

– Vi er også veldig glade i kyllingretter og litt spicy middager som kan justeres opp og ned i styrke etter behov, sier Line.