Roedekassen ikon
Roedekassen ikon

Roede

Næringsrike retter laget i samarbeid med Roede, som hjelper deg til en sunn livsstil.

Ikon
Terningkast 6 - Dagbladet 2020
Ikon
I samarbeid med Roede
Ikon
Lett å spise lettere
Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Ovnsbakt laks med salsa verde, hodekål, gulrøtter og grovknuste poteter
20-30
Roede
Moussaka med får- og storfekjøttdeig og aubergine i tomatsaus
35-45
Roede
Stir fry med ingefærmarinert kylling, brokkoli og fullkornsris
20-30
Roede
Kyllingsalat med byggkorn, tomat, mandler og cæsardressing
20-30
Roede
Spicy vegetarcurry med ovnsbakt søtpotet, ristede kjerner og yoghurt
25-35
Vegetar
Middager for uke 15

Slik ser en Roedekasse ut

Roede og Godtlevert har satt sammen en fristende matkasse som gjør det enklere å spise sunt og godt. Med Roedekassen får du spennende, fristende og velsmakende middager fra hele verden, som alle i familien kan like. Kassen er full av næringsrike og mettende råvarer slik at du og familien får fullverdige og smakfulle middager. Sammen gjør vi det lettere for deg å spise godt og sunt i en hektisk hverdag, og det er lett å registrere måltidene for deg som går på Roedekurs. 10/10 testpiloter anbefaler - Se og Hør 2020 Terningkast 6 - Dagbladet 2019

Roedekassen fra Godtlevert

Enten du allerede lever sunt eller er i startgropa for et sunnere kosthold, passer Roedekassen for deg. Det er en sunn matkasse som inneholder oppskrifter på måltider med god smak, og et flott utvalg sunne råvarer. Unngå unødvendig stress. Vi har nemlig tatt jobben med å planlegge og gjøre innkjøpene for deg!

Sunne, spennende og velsmakende middager med Roedekassen

Velger du Roedekassen, kan du og familien din spise næringsrike og fristende måltider fra hele verden. Her kan du prøve ut kjente og ukjente grønnsaker og velge mellom fisk eller kjøttretter. Alt tilpasset en sunn livsstil. En sunn matkasse som Roedekassen hjelper deg med få god variasjon på middagene og dermed også god variasjon av næringsstoffer gjennom uken. Du kan dermed være trygg på at den hjelper hele familien til en sunnere hverdag. Det finnes også en egen kategori der du kan velge nye retter til kassen din. Dette er smart dersom det skulle være slik at det er noen av rettene du ikke liker.


Sunne måltider kan være mye forskjellig, og råvarene spenner over ulike grønnsaker til forskjellige retter med fisk og rødt eller hvitt kjøtt. I tillegg bruker vi sunne og mettende fullkornsprodukter, som pasta, ris, bulgur og couscous. De forskjellige måltidene gir deg muligheten til å velge akkurat det du liker best. Uansett hva du velger vil du med Roedekassen få næringsrike og fullverdige middager, som smaker godt. Kassen inneholder også et vegetarmåltid, slik at du kan redusere kjøttforburket til fordel for flere grønnsaker.

Gode måltider hver dag med en sunn matkasse

Innholdet i en sunn matkasse passer for alle, enten du lager mat kun til deg selv eller hele familien. Middagene i Roedekassen er laget med sesongens råvarer, og hovedvekten av råvarene kommer fra norske produsenter og leverandører. Måltidene er satt sammen slik at du får kombinert god smak med et utmerket næringsinnhold. Dette gir matglede for både store og små. Velg en matkasse med sunne måltider både til hverdags og helg.


Slik ser en oppskrift ut

Godtlevert bilde

I menyheftet får du alle oppskriftene for hele uken, informasjon om kampanjetilbud, tips for å unngå matsvinn og enkle oppskrifter som kan være nyttige. Vi presenterer også våre småskalaleverandører, slik at du blir kjent med hvor råvarene våre kommer fra.

Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Din pris kr 0,00
Din pris kr 0,00