5 barnevennlige favoritter

Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.

Hva sier du om fire ferdige retter, som kun må varmes opp, og nachos som lages raskt og enkelt? Ingen sure miner, eller barn som ikke vil spise maten.

– Vi starter med retten alle barn elsker, pannekaker. Alt kommer fiks ferdig, det er kun å putte pannekakene i ovnene, mens du steker bacon og setter frem blåbærsyltetøy, sier Frank Olav-Holm, menykreatør hos Godtlevert.

Image alt text

God fiskegrateng

Godtlevert har lenge jobbet med å teste ulike barnemenyer. Etter mange justeringer og tilbakemeldinger fra Godleverts kunder, har vi landet på den aller beste fiskegratengen.

- Denne fiskegratengen liker alle barn, og redder enhver middagskrise. Det samme gjelder karbonader med soppsaus og ferdig potetmos. Alt er ferdig laget, det eneste du trenger å gjøre er å varme opp maten, forteller menykreatøren.

Fiskeboller i hvit saus

For mange barnefamilier er det en kamp å spise nok fisk. Trikset er å servere fiskeretter som barna liker, og som ikke «oppleves» som fisk.

– Godtlevert lykkes med fiskeboller i hvit saus. Den milde fiskeretten kommer ferdig, det eneste du må gjøre er å koke poteter og rive gulrot. Enkle grep for bedre kontroll i hverdagen, og mer fokus på sunn mat, sier Olav-Holm.

Image alt text

Ny storfavoritt

Den nye retten nachos med kylling har blitt en suksess hos Godtlevert. Alle har et forhold til taco, og det går fort å lage nacho til middag.

- Stek kyllingkjøttdeig og bønner, mens du setter frem ferdig guacamole og salsa, avslutter Godtleverts kjøkkensjef.