5 barnevennlige favoritter

Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.

Hva sier du om fire ferdige retter, som kun må varmes opp, og nachos som lages raskt og enkelt? Enklere kan det ikke bli i en travel hverdag: Ingen sure miner, eller barn som ikke vil spise maten.

– Vi starter med retten alle barn elsker, pannekaker. Alt kommer fiks ferdig, det er kun å putte pannekakene i ovnene, mens du steker bacon og setter frem blåbærsyltetøy, sier Frank Olav-Holm, menykreatør hos Godtlevert.

God fiskegrateng

Neste rett ut er den tradisjonelle husmannskosten, fiskegrateng. Retten kommer helt ferdig, og må kun varmes opp, mens råkostsalaten kuttes opp.

Fiskegrateng med råkostsalat

– Godtlevert har lenge jobbet med å teste ulike barnemenyer. Etter mange justeringer og tilbakemeldinger fra Godleverts kunder, har vi landet på den aller beste fiskegratengen. Denne gratengen liker alle barn, og redder enhver middagskrise. Det samme gjelder karbonader med soppsaus og ferdig potetmos. Alt er ferdig laget, det eneste man trenger å gjøre er å varme opp maten, forteller menykreatøren.

Fiskeboller i hvit saus

For mange barnefamilier er det en kamp å spise nok fisk. Trikset er å servere fiskeretter som barna liker, og som ikke «oppleves» som fisk.

– Godtlevert lykkes med fiskeboller i hvit saus. Den milde fiskeretten kommer ferdig, det eneste man må gjøre er å koke poteter og rive gulrot. Enkle grep for bedre kontroll i hverdagen, og mer fokus på sunn mat, sier Olav-Holm.

Ny storfavoritt

Den nye retten nachos med kylling har blitt en suksess hos Godtlevert.

- Alle har et forhold til taco, og det går fort å lage nacho til middag: Stek kyllingkjøttdeig og bønner, mens du setter frem ferdig guacamole og salsa, avslutter Godtleverts menykreatør.

Nachos med kyllingkjøttdeig og bønner