American barbecue – ta grillmaten til neste nivå!

Tenk deg å sitte ute på en varm sommerdag, omringet av venner og familie, mens du nyter smaken av saftige, klissete kyllingvinger og gaffelmørt kjøtt som faller av beinet. Maiskolber og coleslaw som gir deg den perfekte balansen mellom søtt og surt, og den ultimate comfortfooden, mac and cheese. Du kan kjenne lukten av røyken fra grillen, mens du nipper til kald, leskende drikke med isbiter som danser rundt i glasset. Og når du lukker øynene, kan du høre tonene av countrymusikk som strømmer gjennom luften, mens du blir tatt med på en reise til det ekte amerikanske barbecue-livet.

For oss er det ikke bare maten som gjør american barbecue til en opplevelse - det er atmosfæren. Det er øyeblikkene du deler med de du er glad i, og minnene som varer livet ut. Så bli med oss og opplev gleden av american barbecue, enten du har en grill eller ikke. Vi har valgt ut fem amerikanske barbecue-favoritter som får tennene til å løpe i vann og gir deg en smak av USA. Enjoy, y’all!

American cheeseburger i briochebrød med ranchdressing, hjertesalat og grillet søtpotet

Hvis du sier “american barbecue”, svarer vi cheeseburger! Legg både burgeren og briochebrødene på grillen for en deilig, røkt smak. Burgerens fyll kan varieres i det uendelige, men akkurat denne burgeren har vi fylt med smeltet cheddarost, tomat, hjertesalat, rødløk og en frisk ranchdressing. Kos deg med å dyppe grillet søtpotet i den kremede dressingen!

Cheeseburger
Hvis du sier “american barbecue”, svarer vi cheeseburger!

Chipotle-rubbed kyllingbryst med mac and cheese og grønn bønnesalat

Dette er grillmat på sitt beste – mørt og krydret kyllingbryst, dekket med smokey chipotle-rub, grillet til fullkommenhet. Men det stopper ikke der! På menyen står også hjemmelaget mac and cheese, en herlig kombinasjon av kremet ost og pasta. Som om det ikke var nok, følger det også med en saftig og smakfull bønnesalat med grønne bønner. Dette vil du ikke gå glipp av!

Chipotle-rubbed kyllingbryst med mac and cheese
Dette er grillmat på sitt beste - mørt og krydret kyllingbryst.

Blomkålwings med bønnestuing, syltede grønnsaker og aioli

Her har du en oppskrift som kommer til å spre smil rundt bordet - sprø blomkålwings! Det perfekte vegetariske alternativet til hotwings, vi kan nesten love at selv kjøttelskeren vil bli overbevist. Vi har grillet blomkålbukettene og krydret dem så de blir sprø og saftige. For å gjøre det hele enda mer smaksrikt, serverer vi dem med bønnestuing, grillede poteter, syrlige syltede grønnsaker og en herlig aioli til å dyppe dem i. Bønnestuingen er så full av smak at vi tipper du kommer til å skrape tallerkenen tom – dette er en rett du ikke vil gå glipp av!

Blomkålwings
Sprø blomkålwings med bønnestuing

Barbecueglasert svinenakke med honning- og sennepsmarinert potetsalat, maissalat og jalapeño

Svinenakke er perfekt på grillen, og med litt barbecuesaus blir det helt magisk. Når du griller kjøttet blir det saftig og mørt, mens sausen gir en deilig røyksmak. Server med en søt og spicy potetsalat med honning og sennep, og en frisk salat med mais som gir den rette crunchen. Denne retten er så god at du garantert vil ha mer!

Barbecueglasert svinenakke
Saftig og mørt svinekjøtt med barbecuesaus

Hotwings med “corn on the cob”, gressløkdressing og grønnsakssticks

Hotwings er grillmaten som gjør at du vil få vann i munnen. Kyllingvingene marineres i en spicy barbecuesaus og grilles til perfeksjon. Det kan bli litt grisete når du spiser hotwings med hendene, men vi synes det er en del av sjarmen! I vår oppskrift serverer vi de smakfulle hotwingsene sammen med grillede maiskolber, en frisk gressløkdressing og knasende grønnsaker. Yummy!

Hotwings
Klissete hotwings med corn on the cob og grønnsaks-sticks