Det er enkelt å bestille matkasse


De aller fleste lar kokkene bestemme middagsmaten som leveres i matkassen, men stadig flere ønsker å velge maten selv.

En matkasse inneholder gode råvarer og enkle oppskrifter. I matkassen får man ferdig oppmålte porsjoner levert på døren.

– Man kan velge mellom tre til fem middager pr uke. Det er også mulig å stoppe abonnementet, avslutte abonnementet eller velge hvilke uker man ønsker matkassen på døren, forklarer Frank Holm, menykreatør i Godtlevert.

Enkelt system

Det er ingen bindingstid på abonnementet. Alle nye kunder får tilgang til Min Side, hvor man har full kontroll på abonnementet. Her kan man tilpasse alle fremtidige leveringer. Endringer må gjøres før klokken 23:59 hver tirsdag, for å bli registrert i neste ukes matkasse. Godtlevert matkasser leveres på døren søndager eller mandager, med unntak av Stor-Oslo, som kan velge levering onsdag og torsdag.

Image alt text

Matkasser for alle

Godtlevert tilbyr matkasser for single, to, fire eller seks personer.

– De fleste kundene våre foretrekker menyer som er valgt av kokkene. Hver uke velger kokkene forskjellige retter til matkassene, og det er alltid en god variasjon av fisk, kylling, kjøtt og vegetar. Vi synes også det er spennende når kundene ønsker å velge rettene selv. Da går det gjerne i favorittretter som kjøttkaker i brun saus, hamburger med søtpotet, kylling, pasta carbonara og grillet gyroskjøtt, sier menykreatøren.

Image alt text

Alle kan lage middag

Det skal være enkelt å lage middag med Godtlevert. Alle oppskriftene er lette å lage, og det står alltid hvor lange tid det tar å lage middagen.

– Godtlevert har fem ulike ferdigkomponerte kategorier: Ekspress, Vegetar, Favoritt, Fleksi, Roede og Singel. Det er enkelt å bruke de ulike kategoriene. Hvis man for eksempel velger Roede-kassen, får man middagsretter fra denne kategorien levert på døren. Det tilsvarende gjelder de øvrige fire kategoriene, forklarer Holm.