Barnefamilie som spiser middag

Barnefamiliens hverdagstriks: Gode, sunne og varierte middager – på ti minutter

Vanskelig å få hverdagen til å gå opp? Nå utvider vi utvalget av middager i kategorien «Fort gjort» – gode, næringsberegnede og varierte middager som du lager på fem–ti minutter.
Et perfekt alternativ for foreldrene Tine og Kent Inge, som har to aktive sønner.
– Det beste med matkassen er muligheten til å lage sunn mat på en enkel måte, sier de.

Ferien er over, og for mange barnefamilier starter en ganske så hektisk hverdag. Hjemme hos paret Tine og Kent Inge står de to sønnenes fotballsko på rekke og rad i entreen. På den ene veggen på kjøkkenet er det en oversikt med timeplanen for inneværende uke, med treninger, lekser og andre aktiviteter.

– Jeg reiser mye i jobben, og vi har to veldig aktive sønner. Derfor liker vi alt om er enkelt, sier Tine.

  Matkassen inneholder ferdig porsjonerte middager.
Med matkasse får du ferdig porsjonerte middager levert på døren.

Middager som du lager på ti minutter

For å gjøre det enklere å få hverdagen til å gå opp, utvider nå Godtlevert konseptet «Fort gjort» – og lanserer enda flere retter som har en aktiv tilberedningstid på bare fem til ti minutter.

Se alle Fort gjort-rettene

– Når vi velger retter fra Godtlevert, er vi på jakt etter enkel mat som det går raskt å lage, sier Tine.

 Takket være matkassen slipper de å bruke tid og energi på å planlegge ukens middager og handle maten.

– Hvis jeg skulle gå i matbutikken for å sette sammen et sunt måltid, så hadde jeg blitt til stengetid. Det gjør det enkelt å velge matkassen, sier Kent Inge.

Enkel og god mat som det går raskt å lage
Enkel og god mat som det går raskt å lage

80 retter å velge mellom

I tillegg reduserer familien matutgiftene når de har matkasse.

– Ja, vi sparer penger. Vi gjør ikke så mange impulskjøp lenger, sier Tone.

Med matkassen får familien gode, varierte og sunne middager levert rett på døra. Oppskriftene er næringsberegnede i henhold til de nordiske ernæringsanbefalingene, og valgfriheten er stor. Via en oppskriftsbank kan de velge mellom ca. 80 retter hver uke – slik at de enkelt kan skreddersy en meny som passer til familien.

Se alle 80 rettene

Mer moro å lage middag

Hele familien er enig om at middagene fra Godtlevert er gode. En av barnas favoritter er laks med brokkoli og ris.

En annen fordel med matkassen er at matlagingen blir morsommere og mer inspirerende når du får både oppskrifter og råvarer rett hjem og slipper å stresse. Det er spennende å prøve nye retter, synes Kent Inge.

– Jeg har følt meg litt som om jeg er med i Master Chef, sier han og ler.

Det er spennende å prøve nye retter
Det er spennende å prøve nye retter

Hva er det beste med matkassen?

– Muligheten til å lage sunn mat. Du vet at den er riktig sammensatt. Du får næringsstoffene som både voksne og aktive barn trenger.

Nyhet – lag middag på 5–10 minutter!

• Konseptet «Fort gjort» innebærer middager med svært kort aktiv matlagningstid. Du kan servere gode, sunne og varierte middager som det bare tar fem til ti minutter å forberede. Mens maten stekes ferdig i ovnen eller gryta, kan du bruke tiden til andre nyttige gjøremål.

• Vi har også kassen Ekspress, som gir raske og enkle middager og ofte leveres med ferdig oppkuttede råvarer, noe som gjør matlagingen effektiv.

• En annen populær kasse for barnefamilier er Favorittkassen – raske og enkle familieretter som er perfekte for både store og små!

• Stor valgfrihet! Via en oppskriftsbank kan du hver uke velge mellom 80 retter og komponere din egen kasse – slik at du kan skreddersy en meny som passer til akkurat din familie.

Les mer om matkassene våre