Grønne pannekaker

Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.

  • 100 gram spinat
  • 5 dl lettmelk
  • 4 egg
  • 4 dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 1 ts bakepulver

Skyll spinaten. Ha spinaten og melken i en blender, og kjør det til en jevn masse. Visp sammen eggene, spinatblandingen og litt salt i en bolle. Ha i bakepulveret, sikt inn 4 dl hvetemel, litt etter litt, og visp til du har en jevn røre. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tynne pannekaker av pannekakerøren. Vent med å snu pannekakene til du ser at de er lette å løfte med en stekespade. Legg pannekakene på et fat med lokk.