Per´s kjøkken
«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
Per's Kjøkken er en stolt kjøttvareprodusent som er bygget på tradisjoner. Familiebedriften som nå holder til i Sandefjord, har vært i drift siden 1961, og den gangen var Per's Kjøkken drevet av Per og Jorun Sørensen i Larvik. De forlot trygge jobber i Eidsvoll, og flyttet til solkysten i Vestfold. Et brennende engasjement og et stort ønske om å drive egen forretning var grunnlaget for etableringen av den tradisjonelle slakterbutikken.
I dag drives bedriften av sønnen deres Tore, som vokste opp vegg i vegg med pølsemakeriet da det var en tradisjonell slakterbutikk. Dyktige fagfolk, stolte medarbeidere og grundig kvalitetsarbeid er en del av oppskriften på den stabile gode kvaliteten som kjennetegner alle de flotte kjøtt- og påleggsproduktene fra Per's Kjøkken.
Godtlevert er veldig glade for det kreative samarbeidet med Per's Kjøkken – det er spennende å utvikle oss sammen!