Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Synes du det er vanskelig å finne inspirasjon til matboksen? Det skal ikke så mye til for å få den til å se litt ekstra fristende ut. Og det er mye som kan forberedes i forveien, så med litt planlegging slipper du stresset rundt matboksen på morgenen. Her får du våre beste matpakketips.
Visste du at du både kan steke, ovnsbake, sylte og koke rødbeter? Rødbeten er en fantastisk grønnsak som er mye mer allsidig enn hva mange kanskje tror. Ikke bare kan du bruke den som topping på brødskiven, men den kan også bære en hel middagsrett.
«Hvordan få sprø svor på ribben?» Det er kanskje julens aller største spørsmål. Juleribbe er for veldig mange et viktig høydepunkt på julaften. Perfekt marmorert, saltet og pepret varsomt, og med sprø svor – selvfølgelig. Vi har slått sammen vår kokkeerfaring for å gi deg svaret på ribbe-spørsmålet. Her får du både oppskriften og noen gode tips dersom det skulle skjære seg.
Hva med å gjøre julebaksten litt enklere i år å droppe de 7 slag? Med denne deigen kan du lage fem ulike sorter julekaker. Oppskriften er enkel å endre og tilpasse, slik at julekakene faller i smak for alle og enhver. Her får du svaret.
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Honning kan vare evig om den oppbevares riktig. Finn ut hvordan du kan oppbevare den, og få tips til hvordan du kan bruke opp den siste resten i honningkrukken.
Det ligger ofte rester av grønnsaker nederst i kjøleskapet. En halv løk, myke gulrøtter, en kvart rødkål, vissen vårløk og knollete poteter. Slik bruker du opp grønnsaksrester på en enkel måte.
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Synes du det er vanskelig å finne inspirasjon til matboksen? Det skal ikke så mye til for å få den til å se litt ekstra fristende ut. Og det er mye som kan forberedes i forveien, så med litt planlegging slipper du stresset rundt matboksen på morgenen. Her får du våre beste matpakketips.
Visste du at du både kan steke, ovnsbake, sylte og koke rødbeter? Rødbeten er en fantastisk grønnsak som er mye mer allsidig enn hva mange kanskje tror. Ikke bare kan du bruke den som topping på brødskiven, men den kan også bære en hel middagsrett.