Hjem
/
Grønn vinter
Grønn vinter
Del

Grønn vinter

Først ut i rekken av «Månedens leverandør» er Vang gård. Det er mye å si om denne leverandøren, som ligger i Totenvika, med utsikt over Mjøsa. I generasjoner har de dyrket grønnsaker. Tradisjoner betyr likevel ikke mangel på innovasjon.
03. februar, 2020

I dag jobber familien Gjestvang hele tiden med nye avlinger, som vil gjøre den norske vekstsesongen enda lengre. Et eksempel er rosettkålen. I Norge er Vang gård alene om å dyrke denne krysningen mellom rosenkål og grønnkål, og rosettkålen kan høstes lenge etter at snøen har lagt seg på åkrene på Toten. De jobber også med å utvikle en løk som tåler landets kalde vintre, sånn at vi kan få norsk løk når vi ellers ville importert. Og det heier vi så klart på.


Du skal ikke se bort ifra at vi snart får et gjensyn med vennene våre på Vang gård!


Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
03.08.2022
Å spise sunt trenger verken å være tidkrevende eller komplisert, enten du skal lage familiemiddag og barnevennlig mat, eller middag til én. Med våre middagstips er du godt på vei til en sunnere hverdag.
Godtlevert bilde
03.08.2022
En vegetar-middag kan være vel så næringsrik og smake like godt som en rett som ikke er vegetarisk. La deg inspirere og test ut noen av disse vegetaroppskriftene!
Godtlevert bilde
03.08.2022
I en hektisk hverdag med jobb, skole og andre aktiviteter er det fort gjort å nedprioritere tid til matlagingen. Men hvorfor ikke lage en enkel og rask middag som også er næringsrik og også smaker godt?
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
03.08.2022
Å spise sunt trenger verken å være tidkrevende eller komplisert, enten du skal lage familiemiddag og barnevennlig mat, eller middag til én. Med våre middagstips er du godt på vei til en sunnere hverdag.
Godtlevert bilde
03.08.2022
En vegetar-middag kan være vel så næringsrik og smake like godt som en rett som ikke er vegetarisk. La deg inspirere og test ut noen av disse vegetaroppskriftene!
Godtlevert bilde
03.08.2022
I en hektisk hverdag med jobb, skole og andre aktiviteter er det fort gjort å nedprioritere tid til matlagingen. Men hvorfor ikke lage en enkel og rask middag som også er næringsrik og også smaker godt?