Kutt potetene i skiver. Rens, skrell og kutt grønnsakene i jevnstore biter. Skyll appelsinen, og finriv appelsinskallet (kun det oransje) på et rivjern. Fordel grønnsakene, laksen og litt smør i aluminiumsfolie, og krydre med salt, pepper og det revne appelsinskallet. Pakk aluminiumsfolien godt sammen rundt grønnsakene og fisken. Grill pakkene over den direkte varmen på grillen i omtrent 20 minutter, eller stek dem i ovnen ved 225 grader.
Det er utrolig enkelt å lage en god dressing du kan toppe laksepakkene med. Smak til rømme med det du liker eller har tilgjengelig av råvarer og krydder. Her er oppskriften på en frisk appelsin- og chilirømme.
Ha rømmen i en skål. Skyll appelsinen, og finriv appelsinskallet (kun det oransje) på et rivjern. Smak til rømmen med chiliflakene, appelsinskallet og saften fra appelsinen, salt og pepper.