Hjem
/
Norge Godtlevert
Norge Godtlevert
Del

Norge Godtlevert

Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
01. mai, 2021

Vi snakker om toma­ter fra Jæren, blomkål fra Huseby gård og kylling fra Ytterøy. Og om de beste norske råvarene i sesong er en hjertesak, kan vi vel kalle bøndene våre helter.

For det er klart at tomaten smaker litt bedre når vi vet at det er vår venn Johannes som har dyrket den frem, han overlater ingenting til tilfeldighetene. Eller at den tomaten er så proppfull av vitaminer nettopp på grunn av Johannes, ja, og solen på Jæren, da.

Så det er klart at vi heier på den norske bonden. Det kommer vi alltid til å gjøre. Så neste gang du åpner matkassen din, skal du ikke se bort fra at det ligger en tomat der som nettopp Johannes har dyrket frem. Eller at blom­kålhodet har fått kjærlighet av Ellen fra Huseby. Og det, det synes vi er godt.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.