Hjem
/
Bakt restepotet
Bakt restepotet
Del

Bakt restepotet

Det hender at man ikke bruker opp alt kjøttet eller grønnsakene når man lager middag. Et godt forslag er å lage bakt restepotet med det tilbehøret som finnes igjen i kjøleskapet.
11. mai, 2020
  • Kokte poteter
  • Bacon, pølser eller kjøttdeigrester
  • Løk, gressløk eller purre
  • Osterester
  • Crème fraîche eller rømme


  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Lag et snitt i, eller del gårsdagens poteter i to, og fyll dem med baconet, pølsene eller kjøttdeigen. Du kan eventuelt blande litt finhakket løk, gressløk eller purre og litt osterester inn med kjøttet før du har det i potetene. Fordel de fylte potetene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10–12 minutter.
  3. Topp de bakte reste­potetene med crème fraîchen eller rømmen og litt salt og pepper.


Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.