Hjem
/
Bakt restepotet
Bakt restepotet
Del

Bakt restepotet

Det hender at man ikke bruker opp alt kjøttet eller grønnsakene når man lager middag. Et godt forslag er å lage bakt restepotet med det tilbehøret som finnes igjen i kjøleskapet.
11. mai, 2020
  • Kokte poteter
  • Bacon, pølser eller kjøttdeigrester
  • Løk, gressløk eller purre
  • Osterester
  • Crème fraîche eller rømme


  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Lag et snitt i, eller del gårsdagens poteter i to, og fyll dem med baconet, pølsene eller kjøttdeigen. Du kan eventuelt blande litt finhakket løk, gressløk eller purre og litt osterester inn med kjøttet før du har det i potetene. Fordel de fylte potetene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10–12 minutter.
  3. Topp de bakte reste­potetene med crème fraîchen eller rømmen og litt salt og pepper.


Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.