Hjem
/
Per´s kjøkken
Per´s kjøkken
Del

Per´s kjøkken

«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
30. november, 2020

Per's Kjøkken er en stolt kjøttvareprodusent som er bygget på tradisjoner. Familiebedriften som nå holder til i Sandefjord, har vært i drift siden 1961, og den gangen var Per's Kjøkken drevet av Per og Jorun Sørensen i Larvik. De forlot trygge jobber i Eidsvoll, og flyttet til solkysten i Vestfold. Et brennende engasjement og et stort ønske om å drive egen forretning var grunnlaget for etableringen av den tradisjonelle slakterbutikken.

I dag drives bedriften av sønnen deres Tore, som vokste opp vegg i vegg med pølsemakeriet da det var en tradisjonell slakterbutikk. Dyktige fagfolk, stolte medarbeidere og grundig kvalitetsarbeid er en del av oppskriften på den stabile gode kvaliteten som kjennetegner alle de flotte kjøtt- og påleggsproduktene fra Per's Kjøkken.

Godtlevert er veldig glade for det kreative samarbeidet med Per's Kjøkken – det er spennende å utvikle oss sammen!

Fyll opp kjøleskapet

Legg til smakfulle dagligvarer når du bestiller matkassen din. Hver uke finner du et utvalgt produkter fra Per´s Kjøkken blant våre frokost- og dagligvarer.
Bestill dagligvarer
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.