Sommermat på menyen

Den er nesten magisk, den norske sommeren. Når lukten av grill siver fram mellom hustakene. Den lukten, den betyr god mat og god stemning. Og spør du oss, er det ingenting som slår det første utemåltidet, når det endelig er varmt nok til å spise ute. For vi må utnytte disse kveldene, og den helt spesielle stemningen vi lengter etter resten av året. Så vi har samlet vår favorittsommermat, så du er klar, for sene kvelder, med mat du kan spise ute.

God sommer, fra oss i Godtlevert. 

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under kategorien «Sommer» der du velger retter selv.

Sommermat på menyen

Du kan selv legge til sommerrettene i matkassene som leveres i ukene 25-30. Siste frist for bestilling er tirsdag 16. juli kl 23.59. Du finner rettene der du velger retter selv.

Lett sommerlig laksebowl

Sommermat på under 20 minutter - 3 retter du lager i en fei

Lysere kvelder, latere dager og varmere sol. Når sommerdagene endelig er her, frister det jo mer å være ute enn å stå over varme gryter inne på kjøkkenet? I denne artikkelen deler vi tre oppskrifter som tar mindre enn 20 minutter å forberede – så kan du bruke tiden din på det som betyr noe, enten det er en latterkrampe med familien, eller enda et bad i sommersolen.


Ingen bindingstid, bytt kasse når du selv vil, stopp eller pause leveringer — du bestemmer.

Velg blant 85 middager hver uke

Se hele utvalget av fristende middager for neste uke!