Singelkassen ikon
Singelkassen ikon

Singel

Elskede klassikere og spennende smaker i rause porsjoner for én person

Ikon
Skikkelig middag for én
Ikon
Varierte, sunne og spennende middager
Ikon
Gode porsjoner
Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Bowl med lettstekt laks, sort ris, edamamebønner og syltet rødløk
20-30
Indrefilet av svin med sopprisotto og ruccola
20-30
Pasta bolognese med Grana Padano og ruccolasalat
20-30
Pannestekt lyr med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
25-35
Ricebowl med hoisinstekt kyllingkjøttdeig, limesyltet gulrot, rødkål og koriander
15-20
Middager for uke 15

Slik ser en Singelkasse ut

Med Singelkassen vil vi inspirere og hjelpe deg ved å gi deg det du trenger til sunne og enkle middager slik at du slipper å låse deg fast til de samme, kjappe og ofte usunne middagene hver uke. Du slipper også å ende opp med rester med våre tilpassede singelporsjoner.

Matkasse for én med Singelkassen fra Godtlevert

Matkasse for en person fra Godtlevert passer utmerket for enhver som bor alene, eller som i perioder skal lage mat for kun en person. Singelkassen gir deg sunne og næringsrike måltider rett på døren, og ikke minst er det et godt tiltak for å hindre matsvinn.

Singelkassen – Matglede og et balansert kosthold

Å ha et godt og balansert kosthold er viktig, enten du bor alene eller ikke. Dessverre er det mange som synes det er kjedelig å lage mat når man er alene. Matkasse til en person fra Godtlevert sørger for at du får måltider som er næringsrike, balanserte og smakfulle. Singelkassen er matglede gjort enkel!


Matkasse for en person gir deg muligheten til å velge mellom en rekke ulike oppskrifter og ingredienser. Du velger selv om du vil bruke våre ferdige oppskrifter, eller om du vil sette sammen matkasse for en person selv. Velg blant ulike hovedretter med kjøtt eller fisk, finn grønnsakene du liker eller bestill en ferdig meny. Råvarene i matkasse for en er produsert lokalt og er beste kvalitet.

En enklere hverdag med matkasse for en person

I en travel hverdag er det fort gjort å ty til enkle løsninger når det kommer til måltidene. Det er ingenting galt med enkle løsninger, men klarer du å få et variert kosthold som tjener deg på en god måte? Med matkasse singel kommer både oppskriftene og råvarene levert rett på døren. Mengdeforholdet på råvarene i matkassen for en person er klimavennlige, blant annet ved at du unngår unødig matsvinn.


Slik ser en oppskrift ut

Godtlevert bilde

I menyheftet får du alle oppskriftene for hele uken, informasjon om kampanjetilbud, tips for å unngå matsvinn og enkle oppskrifter som kan være nyttige. Vi presenterer også våre småskalaleverandører, slik at du blir kjent med hvor råvarene våre kommer fra.

Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Din pris kr 0,00
Din pris kr 0,00