Hvitløkskremet pasta med chevrebakte grønnsaker og spinat

Godt og rimelig

Vegetar

Hvitløkskremet pasta

med chevrebakte grønnsaker og spinat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Gul paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Chevre
100 g
(Melk, Laktose)
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Hvitløksfedd
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
765 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spe sausen med litt pastavann hvis du ønsker mer saus.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Skyll paprikaen og tomaten, og skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i store biter. Del tomaten og rødløken i båter, og kutt chevren i skiver. Fordel grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg osten oppå, og bak det hele i ovnen i omtrent 12 minutter.      
Kok pastaen i vannet fra punkt 1 som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten. Skrell og finhakk hvitløksfeddet.       
 Sil vannet fra pastaen, og ha pastaen tilbake i kjelen. Vend inn 1 ss smør, spinaten, crème fraîchen, buljongen og hvitløken, og smak til med salt, pepper og persilladen.    
Fordel den kremede pastaen og spinaten i dype tallerkener og fordel de bakte grønnsakene og chevren oppå.   
God middag!