Godt og rimelig
Vegetar
Hvitløkskremet pasta
med chevrebakte grønnsaker og spinatNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Gul paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Chevre
100 g
Mezze maniche
200 g
Spinat
50 g
Hvitløksfedd
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 765 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 86 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spe sausen med litt pastavann hvis du ønsker mer saus.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Skyll paprikaen og tomaten, og skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i store biter. Del tomaten og rødløken i båter, og kutt chevren i skiver. Fordel grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg osten oppå, og bak det hele i ovnen i omtrent 12 minutter.
Kok pastaen i vannet fra punkt 1 som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten. Skrell og finhakk hvitløksfeddet.
Sil vannet fra pastaen, og ha pastaen tilbake i kjelen. Vend inn 1 ss smør, spinaten, crème fraîchen, buljongen og hvitløken, og smak til med salt, pepper og persilladen.
Fordel den kremede pastaen og spinaten i dype tallerkener og fordel de bakte grønnsakene og chevren oppå.
God middag!