Vegetar
Broken lasagna
med linsebolognese, estragondressing og fennikelsalatNy oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- vann
Bolognese med linser
300 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Lasagneplater
150 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Vann
1 dl
Estragon
1 bunt
Lettmajones
1 pakke
Ruccola
50 g
Fennikel
1 stk
Gulrot
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 554 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har dere ikke en gryte som tåler å stå i ovnen, kan bolognesen lages først, for så å ha den over i en ildfast form.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha linsebolognesen i en gryte som tåler å stå i stekeovnen (se tips). Ha i buljongen, oreganoen og 1 dl vann, og gi det hele et oppkok. Smak til med salt og pepper, og skru av varmen. Riv lasagneplatene i mindre biter, og vend dem inn i bolognesen.
Dryss over den revne Grande Premium-osten, og stek lasagnen i ovnen i 15 minutter, til osten er gyllen. La lasagnen hvile i 5 minutter før den serveres.
Skyll, plukk og finhakk estragonbladene. Rør sammen majonesen og estragonen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Skyll ruccolaen og fennikelen, og skrell gulroten. Lag lange bånd av gulroten med en skreller, eller grovriv den på et rivjern. Høvle tynne skiver av fennikelen med en ostehøvel, eller bruk en skarp kniv. Ha ruccolaen, gulrotbåndene og fennikelskivene i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
God middag!