Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål

Panert lysing og bakt potetsalat

med reddiker og grønnkål
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Reddiker
½–1 bunt
Grønt eple
1 stk
Rødløk
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Strimlet grønnkål
50 g
Panert lysing
290 g
(Fisk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
651 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
Skyll og kutt potetene i små terninger. Ha terningene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomstekte og gylne.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm og sprø. 
 Skyll reddikene og eplet, og kutt dem i tynne skiver. Skrell og finhakk rødløken. Ha crème fraîchen og epleskivene i en stor serveringsskål, og krydre med ønsket mengde av kryddermiksen. Ha grønnkålen i en bolle og kna inn litt olje og salt. Fordel grønnkålen oppå potetene i ovnen når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetenes steketid. 
 Vend potetene inn i dressingen fra steg 4, og topp med grønnkålen og reddikskivene.
God middag!