Kyllingkaker i rødvinssaus med krydderpoteter og krønsjy salat

Kyllingkaker i rødvinssaus

med krydderpoteter og krønsjy salat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
  • vann
Småpoteter
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
½ ss
(Melk)
Kyllingkaker
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
(Melk)
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Gul paprika
½ stk
Tobladssalat
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Krutonger
1 pakke
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
883 kcal
Fett:
62 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.    
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkakene i omtrent 2 minutter på hver side. Tilsett rødvinssausen, skyll ut sauspakken med ½ dl vann, og ha vannet over kakene. Gi det hele et raskt oppkok.   
 Skyll og kutt tomaten og paprikaen i mindre biter, og skyll salaten. Ha grønnsakene på et fat og vend inn salaten, sennepsvinaigretten og krutongene.  
Sil vannet fra potetene, og vend inn persilladen og ½ ss smør.   
God middag!