Kyllingkaker i rødvinssaus
med krydderpoteter og krønsjy salatNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- smør
- vann
Småpoteter
300 g
Persillade
1 pakke
Smør
½ ss
Kyllingkaker
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Gul paprika
½ stk
Tobladssalat
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 883 kcal
- Fett:
- 62 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkakene i omtrent 2 minutter på hver side. Tilsett rødvinssausen, skyll ut sauspakken med ½ dl vann, og ha vannet over kakene. Gi det hele et raskt oppkok.
Skyll og kutt tomaten og paprikaen i mindre biter, og skyll salaten. Ha grønnsakene på et fat og vend inn salaten, sennepsvinaigretten og krutongene.
Sil vannet fra potetene, og vend inn persilladen og ½ ss smør.
God middag!