Pasta alla Zozzonna med salsicciapølse, ruccola og Grande Premium

Pasta alla Zozzonna

med salsicciapølse, ruccola og Grande Premium
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
  • sukker
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Salsicciapølser
300 g
Moste tomater
½ flaske
Pastavann
½–1 dl
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Sukker
½ ts
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
959 kcal
Fett:
44 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke pølsene hele og servere de ved siden av hvis du heller ønsker det.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler pastaen.
 Kakk og skill plommen fra hviten på det ene egget. Ha eggeplommen og hele det andre egget i en bolle, og rør inn den revne osten og litt pepper. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Snitt opp salsicciapølsene på langs, og ta kjøttet ut av pølseskinnet (se tips).  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciakjøttet i 3–4 minutter, til det begynner å få farge. Ha i løken og hvitløken og stek videre i 2–3 minutter til løken er myk. Ha i de moste tomatene, og kok opp. La sausen småkoke i 8–10 minutter. 
Ha den kokte pastaen over i tomatsausen sammen med litt av pastavannet. Ta stekepannen av platen og tilsett oste- og eggeblandingen mens du rører hele tiden, til du får en glatt og kremet saus.
 Skyll ruccolaen og tomaten, og del tomaten i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver, ha den i en serveringsskål, og vend inn ½ ts sukker, litt eddik, salt og pepper. La løken marinere i omtrent 5 minutter før du vender inn tomatterningene, ruccolaen og litt olivenolje rett før servering.
God middag!