Ravioli med ricotta og spinat
sprøstekt pepperoni, ajvar og ruccola3.85 (92)
Under 20 min
9 Ingredienser
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia. 
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia. 
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Egg·
 - Gluten·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Pastavann
 - pepper
 - salt
 
Pepperoni
80 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Ajvar
1 pakke
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
Pastavann
1 dl
Ruccola
60 g
Rødt eple
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 664 kcal
 - Fett:
 - 36 g
 - Karbohydrater:
 - 61 g
 - Protein:
 - 23 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp lettsaltet vann i en kjele til raviolien.
 Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek pepperonien i 3–4 minutter, til den er gyllen og sprø. Ha pepperonien over i en skål, og la fettet være igjen i pannen.
 Skrell og finhakk rødløken. Skyll paprikaen og tomatene, og kutt paprikaen i strimler og tomatene i terninger. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme. Stek løken og paprikaen i omtrent 3 minutter under omrøring. Tilsett tomatene og ajvaren, og stek videre i 2 minutter.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 1. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, vend inn grønnsakene og litt av pastavannet, og smak til med salt og pepper. Topp pastaen med pepperonien ved servering.  
 Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger og ha eplet og ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper. 
God middag!
