Ravioli med ricotta og spinat
sprøstekt pepperoni, ajvar og ruccolaNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- pepper
- salt
Pepperoni
80 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Ajvar
1 pakke
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
Pastavann
1 dl
Ruccola
50 g
Rødt eple
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 658 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp lettsaltet vann i en kjele til raviolien.
Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek pepperonien i 3–4 minutter, til den er gyllen og sprø. Ha pepperonien over i en skål, og la fettet være igjen i pannen.
Skrell og finhakk rødløken. Skyll paprikaen og tomatene, og kutt paprikaen i strimler og tomatene i terninger. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme. Stek løken og paprikaen i omtrent 3 minutter under omrøring. Tilsett tomatene og ajvaren, og stek videre i 2 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 1. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, vend inn grønnsakene og litt av pastavannet, og smak til med salt og pepper. Topp pastaen med pepperonien ved servering.
Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger og ha eplet og ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper.
God middag!